Welkom bij Nacas

Wij helpen jou bij het vinden van jouw droomhuis op de Nederlandse Antillen. Ons huizenaanbod wordt op dit moment aangevuld met nieuwe woningen. Het aanbod dat nu staat weergegeven is conceptueel. Direct een mail ontvangen bij nieuw aanbod? Vul dan nu je mailadres in.

Hartelijk dank! Uw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Huis kopen Saba - Aanbevolen woning

Wil je een huis kopen op Saba? Dit is een woning die wij van harte aanbevelen.

Woningaanbod Saba

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Niks gevonden dat bij je past?

Vul je emailadres in en wordt automatisch op de hoogte gesteld van het meest recente woningaanbod. Liever direct informeren? Neem dan contact op.

Hartelijk dank! Uw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Over Saba

Over Saba

Voor wie een huis wil kopen op de Nederlandse Antillen, en op zoek is naar veel groen en vooral rust, is Saba het uitgelezen eiland. Hier kun je volop genieten van de natuur, lange wandelingen maken en prachtig duiken. Omdat dit eiland een zeer kleinschalig karakter heeft, zul je hier niet veel toeristen tegenkomen.

Een prachtig eiland in de Caribische zee

Saba behoort samen met Sint Maarten en Sint Eustatius, tot de benedenwindse eilanden. De afstand tot de bovenwindse eilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao, is ongeveer 800 kilometer.

De bevolking

Met een oppervlakte van 13 vierkante kilometer is Saba het kleinste eiland van de Nederlandse Antillen. In 2020 bedroeg het inwoneraantal 1.933, voornamelijk verdeeld over de vier dorpjes: The Bottom, Windwardside, Zions Hill en St. Johns.

De omgeving

Geen witte zandstranden en palmbomen, maar ruige natuur. Op Saba kun je geweldig wandelen door het regenwoud, door het bos, langs ravijnen of naar de top van de slapende vulkaan.

Ook de onderwaterwereld van Saba is fenomenaal, je vindt op dit eiland ruim 30 spectaculaire duik spots.

Het dagelijkse leven

Het uitgaansleven is rustig, je komt hier geenfeestende groepen toeristen tegen. Uitgaan op dit eiland bestaat vooral uitlekker eten, gevolgd door een rustig drankje in één van de bars.

Het woningaanbod

Veel objecten op Saba worden volop gerenoveerd, hierdoor heb je de mogelijkheid om jouw droom villa volledig aan te passen aan jouw wensen. Bouw op een prachtig gelegen kavel midden in het groen, of koop een villa met een fenomenaal uitzicht bovenop de heuvel.

Zie je jezelf al zitten? Op een terras met een met uitzicht over de caribische zee, in een grote woonkamer om veel gasten te ontvangen, in een villa met grote tuin of in een rustig appartement om te genieten van de rust die dit eiland biedt.

Belastingen over jouw woning op Saba

Koop je een woning op Saba, dan heb je te maken met twee soorten belasting, overdrachtsbelasting en vastgoedbelasting. Overdrachtsbelasting betaal je bij de aankoop van een woning. Dit is een percentage van de koopsom. Vastgoedbelasting is een jaarlijks terugkerende belasting, deze wordt vastgesteld aan de hand van de waarde van je woning.

Jouw zoekopdracht naar je droomhuis

Nacas kan je helpen bij de aankoop van jouw vastgoed op het eiland Saba. Wij helpen je bij de contacten met de plaatselijke makelaar, of onderhandelen direct met de eigenaar van de verschillende kavels die aangeboden worden op dit prachtige eiland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Een huis kopen op de Nederlandse Antillen, wat komt daarbij kijken?

Een huis kopen op de Nederlandse Antillen is misschien wel één van de grootste, leven veranderende, gebeurtenissen die je ooit gaat meemaken. Het is een traject waar veel bij komt kijken en waar jij als consument wellicht geen ervaring mee hebt.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden bij dit traject hebben we in tien stappen beschreven hoe de aankoop van een woning op de Nederlandse Antillen in zijn werk gaat.

Uw download is succesvol! U ontvangt deze in de mail.
Oops! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.