Welkom bij Nacas

Wij helpen jou bij het vinden van jouw droomhuis op de Nederlandse Antillen. Ons huizenaanbod wordt op dit moment aangevuld met nieuwe woningen. Het aanbod dat nu staat weergegeven is conceptueel. Direct een mail ontvangen bij nieuw aanbod? Vul dan nu je mailadres in.

Hartelijk dank! Uw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Huis kopen Sint Maarten - Aanbevolen woning

Wil je een huis kopen op Sint Maarten? Dit is een woning die wij van harte aanbevelen.

Woningaanbod Sint Maarten

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Niks gevonden dat bij je past?

Vul je emailadres in en wordt automatisch op de hoogte gesteld van het meest recente woningaanbod. Liever direct informeren? Neem dan contact op.

Hartelijk dank! Uw inschrijving is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Over Sint Maarten

Over Sint Maarten

Een populaire vakantiebestemming, maar ook een prachtige plek om te wonen. Het groene en vruchtbare eiland Sint Maarten. Sint Maarten behoort tot de bovenwindse eilanden en is opgesplitst in het Nederlandse Sint Maarten en het Franse Saint Martin.

Het noordelijke deel is het Franse Saint Martin, dit Franse deel van Sint Maarten is ook gelijk het grootste met zijn 53 vierkante kilometer. In dit gedeelte betaal je met euro’s en hebben de auto’s Franse kentekenplaten.

Het Nederlandse deel van het eiland is ongeveer 35% kleiner dan het Franse deel, namelijk 34 vierkante kilometer. Dit is een zelfstandig land met zijn eigen munteenheid.

Zoek je een natuurrijke omgeving om te investeren in een woning, dan is Sint Maarten zeker een aanrader.

Waar op Sint Maarten zoek je een woning?

Sint Maarten heeft veel mooie plekjes met ieder zijn eigen kenmerken. Ga jij een huis kopen op Sint Maarten voor de prachtige natuur en de rust en privacy, dan heeft Sint Maarten enkele prachtige plekjes voor je.

Wil je graag tussen de toeristen zitten en wil je kunnen genieten van het uitzicht op bijvoorbeeld een drukke boulevard, ook dan vind je zeker jouw droomhuis op Sint Maarten.

Philipsburg

Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse gedeelte van Sint Maarten. In deze ‘stad’ bevinden zich musea, winkels en restaurants. Doordat veel cruiseschepen Sint Maarten aandoen, en aanmeren bij Philipsburg, is het hier gezellig druk.

Lower Prince Quarter

Met meer dan 8.000 inwoners, is dit dorp de grootste op Sint Maarten. Lower Prince Quarter is een populaire vakantiebestemming en dus een druk bezocht dorp met veel toeristen.

Cole Bay

Het op derde na grootste dorp op Sint Maartenis Cole Bay. Een toeristische plek op het eiland, mede vanwege de Cole Bay Hilldie door veel toeristen beklommen wordt voor een adembenemend uitzicht.

Les Terres Basses

Les Terres Basses, ook wel de Franse Laaglanden genoemd, ligt in het franse gedeelte van Sint Maarten. Deze wijk bestaat uit verschillende landgoederen van miljoenen dollars. De meest prachtige stranden, zoals Long Beach en Plum beach, zijn hier gelegen.

De zoekopdracht naar jouw perfecte woning

Als je eenmaal de locatie en de buurt voor jouw toekomstige woning hebt bepaald, is de volgende vraag of je een appartement of een villa wilt kopen op Sint Maarten. Sint Maarten kent een groot aanbod aan woningen, verspreid over het eiland in zowel het Nederlandse Sint Maarten als in het Frans Saint Martin.

Qua indeling heb je veel te kiezen wanneer je een appartement of woning op Sint Maarten wilt kopen. Er is een ruime keuze in appartementen en woningen met een verschil in het aantal slaapkamers, de gewenste oppervlakte, met of zonder zwembad en met of zonder grote natuurrijke tuin.

Een appartement kopen

Sint Maarten heeft op verschillende hotspots op het eiland een prachtig uitzicht. Wanneer je op zoek gaat naar een appartement op Sint Maarten, neem dan dit uitzicht zeker mee op je wensenlijst. Cole Bay is zo’n hotspot en je zult zien dat hier ook regelmatig appartementen aangeboden worden.

Een villa kopen

De prachtige natuur op Sint Maarten geeft je de mogelijkheid om op de meest mooie plekjes je eigen droomvilla te kopen. Sint Maarten heeft veel toeristische attracties waardoor, vanwege de privacy en rust die jij misschien zoekt, jouw voorkeur eerder uitgaat naar een villa. De makelaars op Sint Maarten kunnen je helpen bij deze aankoop.

Belastingen over jouw woning op Sint Maarten

Bij de aankoop van een appartement of woning op Sint Maarten betaal je 4% overdrachtsbelasting over de koopsom. Je betaalt geen onroerend zaakbelasting, maar wel een grondbelasting. Deze grondbelasting is een jaarlijkse heffing en bedraagt 0,3% over de belaste waarde.

Hulp bij het kopen van een huis op Sint Maarten

Bij het kopen van een woning op Sint Maarten kan ondersteuning van ervaren consultants zeer welkom zijn. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. De adviseurs van Nacas helpen jou graag. Zij ondersteunen je bij dit proces van A tot Z. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een huis kopen op de Nederlandse Antillen, wat komt daarbij kijken?

Een huis kopen op de Nederlandse Antillen is misschien wel één van de grootste, leven veranderende, gebeurtenissen die je ooit gaat meemaken. Het is een traject waar veel bij komt kijken en waar jij als consument wellicht geen ervaring mee hebt.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden bij dit traject hebben we in tien stappen beschreven hoe de aankoop van een woning op de Nederlandse Antillen in zijn werk gaat.

Uw download is succesvol! U ontvangt deze in de mail.
Oops! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.