Onze werkwijze

Het traject van een huis kopen op de Antillen start hier in Nederland. Dit kan bij jou aan de keukentafel of op een andere locatie, telefonisch of via een video call. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en eisen voor de toekomstige woning besproken en zal de adviseur vragen stellen over zaken waar je zelf misschien niet eens over nagedacht hebt.

Mochten wij op dat moment al direct een woning op het oog hebben, dan zal onze adviseur ook niet wachten en dit direct delen. Mocht deze woning er niet zijn dan gaan we samen op zoek naar de geschikte woning.

Zodra er een woning is gevonden die aan alle wensen voldoet, wordt er door Nacas contact gelegd met de betreffende makelaar. Jouw persoonlijke adviseur zal bij de eerste videogesprekken aanwezig zijn om eventueel te fungeren als tolk, maar ook om in te spelen op eventuele vragen die wellicht bij jou op komen.

Zodra de eerste kennismaking met de makelaar heeft plaats gevonden en de contacten tussen jou en de makelaar goed verlopen neemt Nacas een stap terug. Dit traject kan nu verder afgerond worden door jou, samen met de makelaar.

Jouw persoonlijke adviseur is tijdens dit traject altijd beschikbaar bij vragen of onduidelijkheid.